Yunus Emre Ortaokulu

Telefon : 0246 411 49 83
WEB https://yemreoo.meb.k12.tr
Adres : ASILKALE MAH. 118 CAD. NO 4 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1962
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:30 16:05
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçemize çevre il ve ilçelerden doğrudan otobüs yoluyla ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Isparta iline bağlı Şarkikaraağaç ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezini Uzaklığı: 120 km Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2018/2019 Öğretim yılında 8. sınıfı bitiren 41 öğrenciden 20 si Sınavla Yerleşilen bir okula girmişlerdir. Yerleşme Yüzdesi yaklaşık % 50 dir.
Sportif Etkinlikler : Futbol, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Mendil Kapmaca, Satranç, Kros
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Bilim Fuarları gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul Projesi