Yunus Emre Ortaokulu

WEB https://yemreoo.meb.k12.tr
Adres : ASILKALE MAH. 118 CAD. NO 4 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
VİZYON : VİZYONUMUZ Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerin başarılarını ön planda tutup kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1962
Saatler : 08:30 16:00
Servis :
Ulaşım : İlçemize çevre il ve ilçelerden doğrudan otobüs yoluyla ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Isparta iline bağlı Şarkikaraağaç ilçe merkezinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezini Uzaklığı: 120 km Okulumuz ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2022/2023 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıfı bitiren 61 öğrenciden 27'si Fen Liselerine, 2'si Sosyal Bilimler Lisesine, 2'si Spor Bilimleri Lisesine girmiştir. Nitelikli okullara sınavla yerleştirilen öğrenci yüzdesi % 51 dir.
Sportif Etkinlikler : Futbol, Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Mendil Kapmaca, Satranç, Kros
Bilimsel Etkinlikler : Tübitak Bilim Fuarları gerçekleştirilmektedir.
Proje Çalışmaları : Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul Projesi